דפים

יום ראשון, 9 באפריל 2017

מפגש פסגה אופנתי במתחם האירועים אביגדור בתל-אביב, לרגל השקת קולקציית אביב קיץ ללי קופר 2017. מאת: שרית יוכפז


מפגש פסגה אופנתי  

בכירי חברת לי קופר אירחו כ 200 אושיות אופנה  במתחם האירועים אביגדור בתל-אביב, לרגל השקת קולקציית אביב קיץ 2017.

אורחת  הכבוד באירוע  הייתה שיר אלמליח לצד שחקן הכדור רגל  מאור בוזגלו הפרזנטורים החדשים של המותג, שנבחרו להוביל את קמפיין קיץ 2017.


האירוע כלל קוקטייל אופנתי, מינגלינג ותערוכת ג'ינסים שכללה מעלה מ  100 דגמים וגזרות חדשים של ג'ינסים בצבעים שונים.   בסיום האירוע הוקרנה לראשונה על קיר ענק הפרסומת שתעלה השבוע בכיכובם של הפרזנטורים החדשים.

שלמה בוסיקלה עדכן את האורחים ואמר: "האירוע הבא של המותג לי קופר יערך לרגל השקת קולקציית קפסולה של גינסים שיעצבו ע"י  הפרזנטורית החדשים שלנו: שיר אלמליח ומאור בוזגלו." 

צילום: אסף לוי
מאת: שרית יוכפז עורכת ראשית


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה